WEDSTRIJD O.N.U. Seraing CL - Charleroi Action 21  0 - 10  (0-2)

DATUM 13-02-2009  21:15

DOELPUNTEN 17’ Betinho (0-1), 20’ Lucio (0-2), 24’ o.g. Cabo (0-3), 26’ Liliu (0-4), 28’ en 29’ Betinho (0-5 en 0-6), 30’ Dujacquier (0-7), 34’ Pauly (0-8), 37’ Betinho (0-9) en 38’ Dujacquier (0-10).

VERSLAG Het duurde welgeteld 17 minuten voor Action 21 tegen een stroef verdedigend ingesteld ONU club de Liège zijn draai vond. Voordien hadden de jongens van Cabo zelfs enkele kansjes om de score te openen. Op een corner – drie minuten voor de rust – gebeurde het dan toch. Even later werd het 0-3. De vroege en ongelukkige (voor Cabo) 0-3 meteen in de tweede helft betekende het einde van een wedstrijd. Action demonstreerde en speelde ruim een kwartier met vliegende doelman. Kwestie van voorbereid te zijn bvb. op de zwaardere ontmoetingen tegen Antwerpen (20 februari) en in Morlanwelz een week later (27.2).